Juha iz woka s povrćem i tjesteninom

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Juha iz woka s povrćem i tjesteninom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu iz woka s povrćem i tjesteninom.

Ljudi s Dalekog istoka žive poprilično dugo jer se zdravo hrane. Želite li i Vi poživjeti nešto duže, priremite si ovu finu i krepku juhicu, koja će sigurno doprinjeti Vašoj želji.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće očistimo, mrkvu narežemo na tanke prutiće, tikvicu na malo šire prutiće, luk na kolutove, češnjak protisnemo, a brokuli odvojimo cvjetiće.
  2. U ugrijani wok ulijemo dvije, tri žlice ulja, dodamo kolutove luka i kratko ih pržimo dok malo ne omekšaju.
  3. Nakon dvije minute prženja dodamo protisnuti češnjak, prutiće mrkve i tikvice, cvjetiće brokule, posolimo, ulijemo povrtnu juhu i kokosovo mlijeko, promiješamo i pričekamo da zavri.
  4. Zatim ulijemo sojin umak, dodamo zelenu curry pastu, promiješamo i dodamo tjesteninu, te ju kuhamo po uputama na pakiranju.
  5. Tri, četiri minute prije kraja kuhanja dodamo sojine klice, ulijemo vrhnje za kuhanje i kuhamo dalje.
  6. Gotovu juhu premjestimo u tanjure, posipamo s malo sjeckanog korijandera i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.95
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: