Juha od bundeve s jabukama i kokosovim mlijekom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juha od bundeve s jabukama i kokosovim mlijekom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od bundeve s jabukama i kokosovim mlijekom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kriške kruha očistimo od kore, i narežemo na kockice veličine 1 cm. Zatim u ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo rastopljeni maslac, na njega dodamo narezani kruh i kratko popržimo sa svih strana.
  2. Nakon 2-3 minute popržene kockice kruha izvadimo na stranu.
  3. Sada narežemo i očistimo voće i povrće. Bundevi prvo odrežemo gornji i donji dio, zatim nožem lagano skinemo koru, bundevu rasječemo po pola, izvadimo joj koštice i narežemo ju na kockice. Jabuke također ogulimo, očistimo i narežemo na kockice, a zatim naribamo oguljeni đumbir.
  4. Sada lonac stavimo iznad vatre, u njega ulijemo malo ulja, a na ulje dodamo bundevu, jabuku i naribani đumbir.
  5. Zatim u lonac ulijemo povrtnu juhu, dodamo muškatni oraščić, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri.
  6. Nakon 15-ak minuta kuhanja u lonac ulijemo kokosovo mlijeko i vrhnje za kuhanje, lagano izmiješamo i pričekamo da zavri.
  7. Na kraju sastojke posolimo i izradimo štapnim mikserom.
  8. Juha je gotova i možemo ju poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: