Juha od bundeve s jabukama

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juha od bundeve s jabukama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od bundeve s jabukama.

Izdašna i ukusna, juhica od jabuka i bundeva, nije jelo koje bi se propustiti smjelo, zato počnite video gledati, i naučite jelo skuhati.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Za početak kriškama kruha odvojimo koru, narežemo ih na kockice i ispržimo na tavi.
  2. Povrće očistimo, bundevu i jabuke narežemo na kockice, a đumbir naribamo.
  3. U visoku tavu, na malo ugrijanog ulja, dodamo kockice bundeve i jabuka, naribani đumbir, ulijemo kokosovo mlijeko, goveđu juhu, dodamo muškatni oraščić i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
  4. Zatim sastojke izmiksamo štapnim mikserom i ugasimo vatru.
  5. Gotovu juhu stavimo u prikladne zdjelice, ukrasimo s nekoliko kockica prženog kruha, pokapamo s malo bučinog ulja i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: