Juha od celera, krumpira i graška

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Juha od celera, krumpira i graška
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od celera, krumpira i graška.

Svi koji vole pojesti nešto zdravo i fino ali se žele osjećati i sito, moraju pogledati ovaj recept, požuriti u trgovinu i brzo za štednjak!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očišćeni korijen celera i stabljiku celera narežemo na kockice, luk nasjeckamo, češnjak protisnemo, a krumpir ogulimo i narežemo na kockice.
  2. U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, narezan korijen i stabljiku celera, začinimo majčinom dušicom, origanom i solju, promiješamo i pirjamo na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući.
  3. Nakon 10 minuta pirjanja dodamo kockice krumpira, posipamo kurkumom, ulijemo juhu, promiješamo, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri.
  4. Nakon 20-ak minuta kuhanja sastojke izradimo štapnim mikserom, dodamo grašak, promiješamo i ostavimo da zavri.
  5. Gotovu juhu rasporedimo u tanjure, začinimo svježe mljevenim paprom, pokapamo s malo maslinovog ulja i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: