Juha od krumpira s rukolom i hrenovkama

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juha od krumpira s rukolom i hrenovkama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od krumpira s rukolom i hrenovkama.

Hrenovke su obarene kobasice napravljene od usitnjenog svinjskog mesa i odličan su dodatak ovoj finoj, ukusnoj i zdravoj gustoj juhi. U slast!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Krumpir ogulimo i narežemo ga na kockice, hrenovke na kolutiće, rukolu grubo narežemo, a češnjak nasjeckamo.
  2. U lonac s juhom dodamo kockice krumpira i sjeckani češnjak, a kad juha zavri, kuhamo ju na laganoj vatri.
  3. Nakon 30 minuta dodamo rukolu, smanjimo vatru i štapnim mikserom izradimo sastojke.
  4. Kada smo dobili gustu i kremastu juhu umiješamo naribani parmezan, pazeći da ne ostanu grudice, dodamo kolutiće hrenovaka, promiješamo i ostavimo da se odmori 2-3 minute.
  5. Juha je gotova i možemo ju poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: