Juha od leće s rajčicama

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Juha od leće s rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od leće s rajčicama.

Zdrava i lagana juha, lijepih boja i još boljeg okusa, zadovoljiti će okusne pupoljke i kod onih najizbirljivih, stoga ne gubite vrijeme.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk i stabljiku celera nasjeckamo, a pelat rajčice malo usitnimo.
  2. U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk i stabljiku celera, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon 5-6 minuta dodamo leću, promiješamo i pržimo 1 minutu kako bi leća upila dio masnoće.
  4. Zatim dodamo mediteranske začine, pelat rajčice, natrgamo grančicu kopra, ulijemo juhu, promiješamo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
  5. Gotovu juhu začinimo solju i paprom, promiješamo, rasporedimo u tanjure, ukrasimo preostalim koprom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: