Juha od leće

  • 75 min
  • 6 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane

Ova fina i zdrava juha prepuna je povrća, te će vas izvrsno ugrijati tijekom hladnih zimskih dana.

juha-od-lece
Juha od leće
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 58
Rating: 4.6
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti juhu od leće.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U velikom loncu za kuhanje na srednje jakoj vatri zagrijte maslinovo ulje.
  2. Dodajte luk, mrkvu i celer, a zatim kuhajte dok luk ne omekša.
  3. Zatim dodajte češnjak, lovorov list, origano i bosiljak, te kuhajte još 2 minute.
  4. Umiješajte leću, a zatim dodajte vodu i rajčice. Kuhajte dok ne zavri i ostavite da krčka barem sat vremena.
  5. Kad je juha gotova dodajte špinat, a kada je špinat skuhan dodajte i ocat te po želji malo soli i papra.
  6. Servirajte s toplim kukuruznim kruhom.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 58
Rating: 4.6
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:75minuta

Najnovije zanimljivosti: