Juha od lososa s lukom i slaninom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Juha od lososa s lukom i slaninom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od lososa s lukom i slaninom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U ugrijanu tavu ulijemo ulje, na njega stavimo sjeckani luk, dodamo narezani poriluk, posolimo ih i pržimo na laganoj vatri.
  2. Za to vrijeme narežemo slaninu na kockice i odmah dodamo u tavu s povrćem. Nakon 7-8 minuta preko povrća protisnemo režnjeve češnjaka, zatim dodamo koncentrat rajčice i stalno miješajući pričekamo da se koncentrat rastopi.
  3. Sastojke začinimo mediteranskom mješavinom začina, ulijemo vodu i još malo promiješamo. Nakon 10 minuta kuhanja u posudu dodamo nasjeckanu pelati rajčicu.
  4. Filete bijele ribe narežemo na kocke veličine zalogaja te dodamo u posudu s povrćem. Sastojke izmiješamo i na laganoj vatri kuhamo 30 minuta.
  5. Juhu poslužimo u duboke tanjure i ukrasimo s malo svježeg peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: