Juha od luka

  • 70 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juha od luka
Saznajte kako pripremiti juhu od luka u našem video receptu.

Francuska juha od luka je jelo koje je poznato u cijelom svijetu, a ako Vas zanima kako se priprema zavirite u naš video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće očistimo, zatim luk narežemo na kolutove, mrkvu prepolovimo po duljini, korijen celera narežemo na kriške, a sir naribamo.
  2. U lonac, na dvije, tri žlice maslinovog ulja, dodamo narezano povrće, začinimo majčinom dušicom i pirjamo na laganoj vatri, povremeno miješajući.
  3. Nakon 15-ak minuta ulijemo goveđu juhu i kad zavri kuhamo još toliko.
  4. Zatim juhu premjestimo u vatrostalni lonac, po površini juhe rasporedimo kriške kruha, posipamo ih naribanim sirom i sve zajedno stavimo u pećnicu, zagrijanu na 200°C, pod gril, na 15-ak minuta.
  5. Juha je gotova i možemo ju poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:70minuta

Najnovije zanimljivosti: