Juha od parmezana s prženom pancetom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juha od parmezana s prženom pancetom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od parmezana s prženom pancetom.

Juha od parmezana s prženom pancetom zaista zvuči dobro. No koliko je zaista dobra, uvjeriti će te se tako da pogledate naš video i pripremite ju.

Juha od parmezana s prženom pancetom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od parmezana s prženom pancetom. - parmezan, panceta, goveđi temeljac (iz kocke), vrhnje za kuhanje, luk, maslac, brašno, Prije svega očišćeni luk nasjeckamo, parmezan naribamo, a kriške pancete narežemo na tanke trakice. ; U zagrijani lonac bez masnoće stavimo trakice pancete, i pržimo ih dok ne postanu hrskave, te izvadimo na toplo. ; Zatim u isti lonac stavimo maslac, dodamo sjeckani luk, i pržimo ga dok malo ne omekša. ; Potom dodamo brašno, kratko ga pržimo miješajući, te polako ulijevamo goveđu juhu, uz stalno miješanje pjenjačom. ; Nakon juhe ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i pričekamo da zavri. ; Zatim juhu izmiksamo štapnim mikserom, i postupno dodajemo naribani parmezan, stalno miješajući pjenjačom. ; Kada se parmezan potpuno rastopi, juhu stavimo u tanjure, posipamo ju prženom pancetom i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega očišćeni luk nasjeckamo, parmezan naribamo, a kriške pancete narežemo na tanke trakice.
  2. U zagrijani lonac bez masnoće stavimo trakice pancete, i pržimo ih dok ne postanu hrskave, te izvadimo na toplo.
  3. Zatim u isti lonac stavimo maslac, dodamo sjeckani luk, i pržimo ga dok malo ne omekša.
  4. Potom dodamo brašno, kratko ga pržimo miješajući, te polako ulijevamo goveđu juhu, uz stalno miješanje pjenjačom.
  5. Nakon juhe ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i pričekamo da zavri.
  6. Zatim juhu izmiksamo štapnim mikserom, i postupno dodajemo naribani parmezan, stalno miješajući pjenjačom.
  7. Kada se parmezan potpuno rastopi, juhu stavimo u tanjure, posipamo ju prženom pancetom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: