Juha od rajčice s repovima morskih kozica

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Juha od rajčice s repovima morskih kozica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od rajčice s repovima morskih kozica.

Ako volite mediteransku kuhinju, ova juha od rajčica je prava stvar za Vas, a dodatak repova morskih kozica, slanih inćuna i još pokojeg tajnog sastojka, koji oplemenjuju ovu juhicu, čine ju stvarno neodoljivom.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk i listiće bosiljka nasjeckamo, češnjak protisnemo, a đumbir naribamo.
  2. U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, posolimo ga i pržimo na laganoj vatri dok ne omekša.
  3. Zatim dodamo naribani đumbir i protisnuti češnjak, promiješamo i čim češnjak zamiriše ulijemo bijelo vino i kuhamo dok vino napola ne ispari.
  4. Potom dodamo filete inćuna, pelati rajčice s umakom, promiješamo i kuhamo dalje na laganoj vatri.
  5. Nakon četiri, pet minuta, u lonac ulijemo cca. 150 ml vode i štapnim mikserom izradimo sastojke.
  6. Kada smo dobili gustu juhu dodamo med, repove morskih kozica, začinimo paprom i kuhamo dalje.
  7. Nakon tri, četiri minute kuhanja dodamo sjeckani bosiljak, promiješamo i juhu možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: