Juha s krumpirom, blitvom i slanutkom

  • 80 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Juha s krumpirom, blitvom i slanutkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu s krumpirom, blitvom i slanutkom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U visoku posudu iznad vatre ulijemo malo ulja, dodamo sjeckani luk, malo ga posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  2. Sada u mužar stavimo malo korijandera i kima, izdrobimo ih, dodamo u tavu s lukom, izmiješamo sastojke i smanjimo vatru.
  3. Zatim krumpir ogulimo i operemo, narežemo ga na kockice, stavimo preko luka i sve zajedno pržimo još 1-2 minute.
  4. Potom u tavu ulijemo povrtnu ili mesnu juhu i kada zavri kuhamo na laganoj vatri.
  5. Nakon 20-ak minuta kuhanja u posudu dodamo opranu i ugrubo narezanu blitvu, odmah zatim dodamo i slanutak iz konzerve i sve začinimo chillijem s morskom soli.
  6. Dok se juha kuha, u čistoj zdjelici pomiješamo brašno i vrhnje za kuhanje, a zatim dobivenu smjesu umiješamo u juhu.
  7. Sada povremeno miješajući pričekamo da juha ponovno zavri i zgusne, a potom ugasimo vatru i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 46
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:80minuta

Najnovije zanimljivosti: