Juneća rolada u pikantnoj salsi

  • 70 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juneća rolada u pikantnoj salsi
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juneću roladu u pikantnoj salsi.

Rolade prepune različitih sastojaka i finih okusa, okupane u umaku od pikantne salse, teško je riječima opisati. Stoga pogledajte video i uživajte!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odreske očistimo od kožica i žilica te istučemo ravnom stranom bata za meso, a luk narežemo na trakice.
  2. Zatim odreske rasporedimo po radnoj površini, začinimo ih solju i paprom, premažemo senfom, prekrijemo slojem kiselog kupusa i trakicama luka, na svaki stavimo po hrenovku, posipamo mljevenom ljutom paprikom, savijemo ih u rolade i učvrstimo kuhinjskom vezicom.
  3. Tako pripremljene rolade posolimo, uvaljamo u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih pržiti sa svih strana u lonac, na 2-3 žlice ugrijanog ulja.
  4. Nakon 5-6 minuta prženja rolade prelijemo ljutom salsom i juhom, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta.
  5. Gotove rolade izvadimo na dasku za rezanje i uklonimo im kuhinjske vezice.
  6. Na tanjure stavimo umak, rolade narežemo na kriške i rasporedimo ih preko umaka te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:70minuta

Najnovije zanimljivosti: