Juneći ragu s porilukom i slanutkom

  • 100 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juneći ragu s porilukom i slanutkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juneći ragu s porilukom i slanutkom.

Izvrsno varivo s mesom i povrćem, koje uz dodatak malo octa, postaje ukusna salata s mesom i povrćem.

Juneći ragu s porilukom i slanutkom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti juneći ragu s porilukom i slanutkom. - junetina ((od buta)), poriluk, slanutak (iz konzerve), češnjak, korijander, masline ((crnih i zelenih)), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Mesu odstranimo kožice i narežemo ga na kockice, a poriluk očistimo i narežemo na kolutiće. ; U lonac, na tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo poriluk, meso, začinimo mješavinom mrvljenog korijandera, soli i papra, dodamo masline, slanutak, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, i kada zavri još malo posolimo, poklopimo i na laganoj vatri kuhamo 90-ak minuta. ; Jelo je gotovo, stavimo ga u tanjure, prelijemo s malo maslinovog ulja i možemo ga poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mesu odstranimo kožice i narežemo ga na kockice, a poriluk očistimo i narežemo na kolutiće.
  2. U lonac, na tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo poriluk, meso, začinimo mješavinom mrvljenog korijandera, soli i papra, dodamo masline, slanutak, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, i kada zavri još malo posolimo, poklopimo i na laganoj vatri kuhamo 90-ak minuta.
  3. Jelo je gotovo, stavimo ga u tanjure, prelijemo s malo maslinovog ulja i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:100minuta

Najnovije zanimljivosti: