Junetina na lešo

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Junetina na lešo
Saznajte kako pripremiti junetinu na lešo u našem video receptu.

Ovo divno jelo sigurno prija na kraju vrućeg dana, na nekoj mediteranskoj verandi koja gleda na more i zalazak sunca. Idealno je za još uvijek zdrave stogodišnjake i sve one koji to jednog dana žele biti.

Junetina na lešo - Saznajte kako pripremiti junetinu na lešo u našem video receptu. - junetina, korijen celera, korijen peršina, kelj, tikvice, mahune (zelenih), mrkva, maslinovo ulje, peršin (sjeckani), sol i papar, Meso operemo i stavimo u posudu s toplom vodom, dodamo na trakice narezanu mrkvu, korijen celera, korijen peršina, sol i papar u zrnu. ; Kuhamo oko jedan sat i nakon toga dodamo tikvice izrezane na štapiće, mahune i kelj izrezan na kriške. ; Kuhamo još oko 1/2 sata pa meso izvadimo na dasku te ga narežemo na ploške i serviramo na pladanj. ; Prelijemo uljem, a oko mesa složimo povrće. ; Sve zajedno još prelijemo juhom i posipamo peršinom. ; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso operemo i stavimo u posudu s toplom vodom, dodamo na trakice narezanu mrkvu, korijen celera, korijen peršina, sol i papar u zrnu.
  2. Kuhamo oko jedan sat i nakon toga dodamo tikvice izrezane na štapiće, mahune i kelj izrezan na kriške.
  3. Kuhamo još oko 1/2 sata pa meso izvadimo na dasku te ga narežemo na ploške i serviramo na pladanj.
  4. Prelijemo uljem, a oko mesa složimo povrće.
  5. Sve zajedno još prelijemo juhom i posipamo peršinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 28
Rating: 4.64
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: