Junetina s bundevom i tikvicama

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Junetina s bundevom i tikvicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu s bundevama i tikvicom.

Azijska kuhinja je poznata po kombiniranju različitih namirnica poput raznih vrsta mesa i povrća. Pogledajte kako su se u to kombiniranje uklopile bundeve i tikvice.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Juneći file narežemo na trakice, tikvice i bundevu na prutiće, luk na kockice, a češnjak protisnemo.
  2. U tavu, na dvije žlice ugrijanog ulja, dodamo luk, protisnuti češnjak, prutiće bundeve, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dok povrće malo ne omekša.
  3. Nakon 5 minuta dodamo prutiće tikvica, mljevenu papriku, med, promiješamo i pržimo dalje još 5 minuta.
  4. Zatim povrće izvadimo, a na masnoću od prženja dodamo narezano meso i pržimo ga sa svih strana 3-4 minute.
  5. Potom preko mesa prelijemo vinski ocat i sojin umak, vratimo povrće, promiješamo i jelo možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: