Kajgana s povrćem

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa
Kajgana s povrćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kajganu s povrćem.

Neki u kajganu dodaju šunku ili sir ili nešto treće, a mi smo napravili malo drugačije ali jako, jako ukusno i osvježavajuće jelo. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk narežemo na listiće, tikvicu na polumjesece, a papriku na kockice.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo narezani luk, posolimo ga i pržimo.
  3. Nakon 1-2 minute dodamo narezanu papriku i pržimo još toliko.
  4. Zatim dodamo narezanu tikvicu, protisnemo češnjak, ulijemo vino, promiješamo i pirjamo na srednje jakoj vatri.
  5. Za to vrijeme u zdjelu razbijemo jaja, posolimo ih, dodamo bosiljak i umutimo ih.
  6. Dobivenu smjesu ulijemo u zasebnu tavu, na 2-3 žlice ugrijanog ulja i bez miješanja pečemo na srednje jakoj vatri.
  7. Nakon po prilici 4 minute, jaja okrenemo poput palačinke i pečemo ih još toliko, a u tavu s povrćem dodamo kukuruzne klipiće, promiješamo i pirjamo dalje.
  8. Gotovu kajganu premjestimo na tanjur i narežemo ju na kvadrate veličine 2-3 centimetra.
  9. Potom narezanu kajganu premjestimo u tavu s pirjanim povrćem, promiješamo, jelo rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim peršinom, popaprimo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: