Kaneloni s dimljenim lososom, porilukom i brokulom

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Kaneloni s dimljenim lososom, porilukom i brokulom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kanelone s dimljenim lososom, porilukom i brokulom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće operemo i očistimo. Poriluk narežemo na trakice, brokulu natrgamo na manje komadiće, a mrkvu nasjeckamo.
  2. U zagrijanu tavu stavimo maslac, dodamo kap maslinog ulja i dodamo poriluk koji posolimo. Potom u tavu dodamo narezanu mrkvu i sastojke pirjamo na srednje laganoj vatri. Kad je povrće omekšalo dodamo mješavinu dalmatinskih začina, malo muškatnog orašćica te ugasimo vatru i pustimo da se povrće ohladi.
  3. U ohlađeno povrće umiješamo jedno cijelo jaje, zatim natrgamo dimljeni losos i dodamo natrganu brokulu. Sve sastojke izmiješamo.
  4. U vatrostalnu posudu ulijemo malo bešamel umaka.
  5. U jednu zdjelicu razbijemo jedno jaje i ulijemo ostatak bešamel umaka te sve zajedno umutimo. Svježu tjesteninu za kanelone nadijevamo pripremljenim povrćem i slažemo na dno vatrostalne posude, sve zajedno prelijemo mješavinom bešamela i jaja. Ovako pripremljene kanelone stavimo peći u zagrijanu pećnicu na 200°C, 25 minuta.
  6. Gotove kanelone poslužimo na tanjuru i pokapamo s malo maslinovog ulja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 11
Rating: 3.55
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: