Kineska juha od jaja

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kineska juha od jaja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kinesku juhu od jaja.

Uvijek se pitamo kako Kinezi pripreme svoje ukusne juhe. Odgovor se nalazi u ovom receptu.

Kineska juha od jaja - U našem video receptu saznajte kako pripremiti kinesku juhu od jaja. - pilećeg temeljca, umak od soje, đumbir (sjeckani), škrobno brašno, jaje, mladi luk, sol i papar, U lonac ulijemo pileći temeljac, dodamo sojin umak, naribani đumbir i ostavimo da zavrije. ; U zdjelici pomiješamo škrobno brašno s malo hladne vode, te ga stalno miješajući polako dodajemo u temeljac. ; Kada tekućina zgusne ugasimo vatru i odmah zatim, uz stalno miješanje (samo u jednom smjeru), polako ulijevamo umućena jaja u juhu. ; Začinimo solju, paprom, posipamo tankim kolutićima mladog luka i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac ulijemo pileći temeljac, dodamo sojin umak, naribani đumbir i ostavimo da zavrije.
  2. U zdjelici pomiješamo škrobno brašno s malo hladne vode, te ga stalno miješajući polako dodajemo u temeljac.
  3. Kada tekućina zgusne ugasimo vatru i odmah zatim, uz stalno miješanje (samo u jednom smjeru), polako ulijevamo umućena jaja u juhu.
  4. Začinimo solju, paprom, posipamo tankim kolutićima mladog luka i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: