Kiseli kupus s domaćim kobasicama iz pećnice

  • 45 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kiseli kupus s domaćim kobasicama iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kiseli kupus s domaćim kobasicama iz pećnice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrućom vodom stavimo kuhati kobasice na laganoj vatri. U zagrijanu tavu na ulje dodamo sjeckani luk i dodamo listiće češnjaka. Ka d je češnjak počeo puštati miris u tavu dodamo nasjeckani kupus posipamo ga kuminom, dodamo lovorov list, prelijemo s malo bijelog vinskog octa i malo soka od jabuke i dalje pirjamo na laganoj vatri.
  2. Jabuke ogulimo i narežemo na kockice. Narezane jabuke dodamo u tavu s kiselim kupusom te pustimo da se kuhaju 15-tak minuta.
  3. Kuhani kiseli kupus s jabukama rasporedimo na dno vatrostalne posude, preko kupusa stavimo kockice maslaca te na vrh poslažemo kuhane domaće kobasice. Pripremljeno jelo stavimo u pećnicu na 180°C, 30 minuta.
  4. Kad je jelo gotovo, na tanjur izvadimo malo kiselog kupusa preko njega stavimo ukoso narezane kobasice i žličicu kiselog vrhnja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.95
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: