Kiseli kupus sa čvarcima

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kiseli kupus sa čvarcima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kiseli kupus sa čvarcima.

Evo jednog super jednostavnog, ukusnog i zasitnog recepta! Istina, čvarci i svinjska mast i nisu baš pretjerano zdravi, no tu je uvijek poželjni kiseli kupus - pa možemo reći da ovo jelo ima svojih dobrih i loših strana. Nemojte pretjerivati s količinom i nemate što brinuti!

Kiseli kupus sa čvarcima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti kiseli kupus sa čvarcima. - kiseli kupus, svinjska mast, luk, čvarci, lovorov list, temeljac mesne juhe, sol i papar, U tavu, na vruću mast, dodamo na trakice narezan luk, čvarke, te pržimo, povremeno miješajući, dok luk ne omekša.; Zatim dodamo ocijeđeni i narezan kiseli kupus, lovorov list, začinimo solju i paprom i pirjamo na laganoj vatri, podlijevajući mesnim temeljcem, po prilici 20-ak minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavu, na vruću mast, dodamo na trakice narezan luk, čvarke, te pržimo, povremeno miješajući, dok luk ne omekša.
  2. Zatim dodamo ocijeđeni i narezan kiseli kupus, lovorov list, začinimo solju i paprom i pirjamo na laganoj vatri, podlijevajući mesnim temeljcem, po prilici 20-ak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: