Kobasice pečenice s bijelim kupusom na bavarski način

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kobasice pečenice s bijelim kupusom na bavarski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kobasice pečenice s bijelim kupusom na bavarski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Glavicu kupusa očistimo, prerežemo popola i izvadimo tvrdi bijeli dio, a zatim kupus narežemo na trakice. Luk ogulimo i nasjeckamo, a jabuku ogulimo i narežemo na kriške.
  2. Sada u tavu iznad vatre ulijemo malo ulja, na ulje dodamo sjeckani luk, malo ga posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon 4-5 minuta kada je luk omekšao, u tavu dodamo narezani kupus, kriške jabuka i polovicu svinjske masti.
  4. Nakon desetak minuta preko omekšalog kupusa i jabuka prelijemo med, izmiješamo i čim med počne puštati miris ulijemo juhu i sastojke pirjamo dalje.
  5. Dok se sastojci pirjaju, u zasebnu tavu na vruću svinjsku masnoću stavimo kobasice i ispečemo ih sa svih strana.
  6. Nakon 15-ak minuta kupus i kobasice su gotove i možemo ih poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: