Kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem

  • 35 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kobasice s kiselim kupusom, jabukama i kiselim vrhnjem.

Najbolje stvari su uvijek jednostavne stvari, a to se odnosi i na hranu, stoga kuhane kobasice i kiseli kupus s jabukama, čija slatkoća umanjuje kiselost kupusa, s dodatkom kiselog vrhnja na kraju, to i potvrđuje.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Jabuke ogulimo, očistimo i narežemo na kockice, češnjak na listiće, a luk nasjeckamo.
  2. U lonac s vrelom vodom dodamo kobasice i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  3. Za to vrijeme u tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice jabuka, listiće češnjaka, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri.
  4. Nakon 6-7 minuta prženja ulijemo vinski ocat i sok od jabuke, dodamo kiseli kupus, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
  5. Zatim kupus začinimo solju i paprom, promiješamo i maknemo s vatre.
  6. Na tanjure stavimo kuhane kobasice, rasporedimo kupus i jabuke, preko njih stavimo po žlicu kiselog vrhnja i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: