Kobasice u pikantnom umaku od vina, kapara i lovora

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
Kobasice u pikantnom umaku od vina, kapara i lovora
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kobasice u pikantnom umaki od vina, kapara i lovora.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kobasice prerežemo po duljini po pola.
  2. U tavu ulijemo malo ulja, na ulje s prerezanom stranom prema dolje slažemo kobasice. Dodamo grančicu ružmarina i kobasice prepržimo sa svih strana.
  3. Kad su kobasice gotove, grančicu ružmarina maknemo sa strane. Potom kobasice posipamo s malo brašna, zatim brašno popržimo i ulijemo suho bijelo vino.
  4. U tavu dodamo mesnu juhu, 2 lista lovora, nekoliko koluta limuna, malo đumbira u prahu i na srednje jakoj vatri pustimo da lagano krčka 10 minuta.
  5. Gotove kobasice začinimo s malo bijelog papra, dodamo malo kapara. U umak umiješamo nekoliko kockica maslaca dok se ne rastope. Kobasice poslužimo na tanjure s umakom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: