Kosani odresci od divljači

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kosani odresci od divljači
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kosane odreske od divljači.

„Faširanci“ od divljači, pa gdje toga ima? Ima, ima kod nas, a ako želite da ima i kod vas pogledajte video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Bijelu sredinu kruha narežemo na kockice, očišćeni luk nasjeckamo, oguljenu jabuku naribamo, a meso sameljemo.
  2. U tavu, na dvije, tri žlice zagrijanog ulja, dodamo luk i jabuku, posolimo ih i pržimo na laganoj vatri četiri, pet minuta. Zatim dodamo kockice kruha, posipamo ih mješavinom mediteranskih začina i pržimo još minutu, dvije.
  3. Pržene kockice kruha, luk i jabuku premjestimo u zdjelu, ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo mljeveno meso, umućeno jaje, krušne mrvice, popaprimo, promiješamo sastojke i izradimo rukom.
  4. Od dobivene smjese oblikujemo okruglice, malo ih spljoštimo i stavimo pržiti u tavu, na zagrijanu mješavinu maslinovog ulja i maslaca. Nakon po prilici 5 minuta odreske okrenemo i pržimo još toliko.
  5. Za to vrijeme očišćene šampinjone narežemo na četvrtine.
  6. Gotove odreske izvadimo na kuhinjski papir da im upije višak masnoće.
  7. U zasebnu tavu, na zagrijano maslinovo ulje, dodamo narezane šampinjone i pržimo ih. Za to vrijeme u zdjelicu s juhom dodamo lovački umak u prahu i dobro izmiješamo.
  8. Dobivenu mješavinu prelijemo preko šampinjona i povremeno miješajuću kuhamo dok umak ne zgusne.
  9. Na tanjure stavimo odreske, pored njih umak sa šampinjonima i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: