Kräuter Butter – maslac sa začinskim biljem

  • 15 min
  • 6-8 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Kräuter Butter - maslac sa začinskim biljem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti Kräuter Butter tj. maslac sa začinskim biljem.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Omekšali maslac stavimo u zdjelu, preko njega protisnemo režnjeve češnjaka. U zdjelu dodamo svježe sjeckani peršin i svježe sjeckani vlasac, sve zajedno začinimo chilijem s morskom soli i pomoću dvije žlice izradimo jednoličnu smjesu.
  2. Francuski kruh narežemo na kose kriške, kruščiće premažemo začinjenim maslacem i slažemo na papir za pečenje.
  3. Ovako pripremljene stavimo u pećnicu zagrijanu na 200°C, 4-5 minuta. Zapečene kruščiće izvadimo iz pećnice i posipamo s malo svježeg sjeckanog vlasca.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 50
Rating: 4.68
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: