Krem juha od češnjaka

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Krem juha od češnjaka
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krem juhu od češnjaka.

Zaboravite juhu od češnjaka iz vrećice! Ovaj čarobni tanjur juhe gotov je za manje od pola sata, većinu namirnica vjerojatno već imate u svojoj smočnici, a koliko zdravlja ima u svježem češnjaku ne treba više niti spominjati!

Krem juha od češnjaka - U našem video receptu saznajte kako pripremiti krem juhu od češnjaka. - češnjak, maslinovo ulje, ulje (obično), luk, brašno, bijelo vino, povrtna juha iz kocke (povrtnog temeljca), mileram, čili papričica (mljevene), peršin (sjeckanog), sol i papar, U lonac, na mješavinu maslinovog i biljnog ulja dodamo sjeckani luk, malo posolimo i na laganoj vatri pržimo dok ne omekša. ; Zatim dodamo protisnuti češnjak te dalje pržimo dok češnjak ne omekša i ne zamiriše (pazimo da ne zagori). ; Potom dodamo brašno, promiješamo, podlijemo bijelim vinom i povrtnim temeljcem, te kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Pred kraj kuhanja, juhu izmiksamo štapnim mikserom, umiješamo mileram, začinimo solju, paprom i mljevenom čili papričicom. ; Poslužimo u duboke tanjure ili zdjelice i posipamo sjeckanim peršinom; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac, na mješavinu maslinovog i biljnog ulja dodamo sjeckani luk, malo posolimo i na laganoj vatri pržimo dok ne omekša.
  2. Zatim dodamo protisnuti češnjak te dalje pržimo dok češnjak ne omekša i ne zamiriše (pazimo da ne zagori).
  3. Potom dodamo brašno, promiješamo, podlijemo bijelim vinom i povrtnim temeljcem, te kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
  4. Pred kraj kuhanja, juhu izmiksamo štapnim mikserom, umiješamo mileram, začinimo solju, paprom i mljevenom čili papričicom.
  5. Poslužimo u duboke tanjure ili zdjelice i posipamo sjeckanim peršinom
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 29
Rating: 4.55
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: