Krem juha od povrća i kesten pirea

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Krem juha od povrća i kesten pirea
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krem juhu povrća i kesten pirea.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Poriluk, mrkvu i korijen celera operemo i očistimo. U tavu stavimo malo ulja i maslaca. Poriluk nasjeckamo i stavimo u tavu,a mrkvu i korijen celera naribamo. Sastojke posolimo i na srednje jakoj vatri pržimo dok povrće ne omekša.
  2. Na omekšalo povrće protisnemo režnjeve češnjaka, dodamo malo muškatnog oraščića, 1-2 lovorova lista. U posudu protisnemo kesten pire i pirjamo nekoliko minuta dok se kesten pire ne poveže sa sastojcima. Potom u tavu ulijemo povrtnu juhu i pustimo da zavrije i zatim kuhamo 5-6 minuta.
  3. Kad je juha gotova izvadimo lovorov list i izradimo je štapnim mikserom. Gotovu juhu poslužimo u duboke tanjure i stavimo jednu žlicu milerama i dodamo kockice prženog kruha.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 10
Rating: 3.6
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: