Krem namaz s crnim tartufom

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Krem namaz s crnim tartufom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krem namaz s crnim tartufom.

Krumpir je namirnica široke primjene, a osim što ga možemo kuhati, peći, pržiti, od njega možemo pripremiti i jako, jako fini namaz s dodatkom svježeg crnog tartufa.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kuhani krumpir ogulimo, te polovicu narežemo na ploške, a luk očistimo i nasjeckamo.
  2. U sjekač stavimo ploške krumpira, dodamo sjeckani luk, svježi krem sir, kiselo vrhnje, začinimo solju i bijelim paprom, i izradimo kremu.
  3. U zdjelu stavimo preostali krumpir i dodamo ovčji sir, te grubo izradimo vilicom.
  4. Dobivenu kremu umiješamo u smjesu krumpira i ovčjeg sira, dodamo mrvljenu crvenu papriku, sjeckani peršin, i sve zajedno nježno izmiješamo.
  5. Namaz je gotov i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: