Krema od sira s vrućim šumskim voćem

  • 30 min
  • 8 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Krema od sira s vrućim šumskim voćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kremu od sira s vrućim šumskim voćem.

Sir mascarpone zahvalna je namirnica jer uz mali dodatak, recimo meda, dobijemo jako finu kremu. Pa ako tu još uključimo šumsko voće i još poneki sastojak, dobijemo zaista zanimljivu i ukusnu slasticu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega čajne kekse usitnimo u sjekaču.
  2. U lonac stavimo šećer, ulijemo rum, dodamo šumsko voće i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri 10 minuta.
  3. Za to vrijeme u zdjelu sa sirom mascarponeom dodamo med, žlicom izmiješamo sastojke i dobivenu smjesu premjestimo u vrećicu za istiskivanje.
  4. Po dnu tanjura rasporedimo kuhano šumsko voće, preko njega istisnemo kremu od mascarponea, sve posipamo usitnjenim keksima i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.82
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: