Krumpir salata s inćunima i kaparima

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Krumpir salata s inćunima i kaparima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krumpir salatu s inćunima i kaparima.

U kuhinji uvijek treba upotrebljavati maštu i težiti ka raznolikošću jela. Tako smo i staru dobru krumpir salatu poslali na „make over“ i pogledajte što smo dobili!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sok od limuna iscijedimo, kuhani krumpir ogulimo i narežemo na ploške, luk na trakice, a filete inćuna usitnimo.
  2. U zdjelu za salatu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, posolimo i popaprimo, dodamo senf i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  3. Zatim u zdjelu s dresingom dodamo trakice luka, usitnjene inćune, sjeckani peršin te izmiješamo sastojke.
  4. Potom dodamo ploške krumpira, kapare, nježno promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 49
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: