Krvavice s hrskavim krumpirom iz pećnice

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Krvavice s hrskavim krumpirom iz pećnice - Fini Recepti
Krvavice s hrskavim krumpirom iz pećnice
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Rating: 3.79
You:
Rate this recipe!
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krvavice s hrskavim krumpirom iz pećnice.

Imate kod kuće samo nekoliko sastojaka, a ipak želite nešto konkretno pojesti? Kao i uvijek, rješenje se krije u našem sljedećem receptu. Odvojite tri minute i ideja za obrok je pred vama! A uostalom, ako i nemate sve u hadnjaku, za ovako ukusan ručak isplati se skoknuti do trgovine.

Krvavice s hrskavim krumpirom iz pećnice - U našem video receptu saznajte kako pripremiti krvavice s hrskavim krumpirom iz pećnice. - krvavice, krumpir, kukuruzna krupica, svinjska mast, sol, Prije svega krumpir dobro operemo, ocijedimo i narežemo na kockice. Stavimo ga u zdjelu, posolimo, malo izmiješamo i ostavimo da odstoji 15-ak minuta. ; Potom krumpir ocijedimo, preko njega prelijemo rastopljenu svinjsku mast, posipamo ga kukuruznom krupicom, sve zajedno izmiješamo rukom, te rasporedimo na lim prekriven papirom za pečenje. ; Ovako pripremljen krumpir stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 200°C, po prilici 20 minuta. ; Zatim na krumpir stavimo krvavice, premažemo ih sa malo rastopljene svinjske masti i sve zajedno vratimo u pećnicu na istu temperaturu još 15-ak minuta i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega krumpir dobro operemo, ocijedimo i narežemo na kockice. Stavimo ga u zdjelu, posolimo, malo izmiješamo i ostavimo da odstoji 15-ak minuta.
  2. Potom krumpir ocijedimo, preko njega prelijemo rastopljenu svinjsku mast, posipamo ga kukuruznom krupicom, sve zajedno izmiješamo rukom, te rasporedimo na lim prekriven papirom za pečenje.
  3. Ovako pripremljen krumpir stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 200°C, po prilici 20 minuta.
  4. Zatim na krumpir stavimo krvavice, premažemo ih sa malo rastopljene svinjske masti i sve zajedno vratimo u pećnicu na istu temperaturu još 15-ak minuta i poslužimo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Rating: 3.79
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: