Krvavice s restanim krumpirom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Krvavice s restanim krumpirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krvavice s restanim krumpirom.

Ljudi ili obožavaju ili mrze krvavice. Ako vam se raspadnu u neartikuliranu smjesu, nemojte da vas to smete. U austrijskim restoranima često ih serviraju baš tako. To nimalo ne utječe na njihov bogat ukus.

Krvavice s restanim krumpirom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti krvavice s restanim krumpirom. - krvavice, krumpir, svinjska mast, luk (crvenog), sol i papar, U vruću vodu stavimo kuhati krumpir u ljusci. ; Na laganoj vatri na masti uz povremeno okretanje (ne, prečesto) pečemo krvavice.
; U posebnoj tavi pirjamo usitnjeni crveni luk. ; Kuhani krumpir ogulimo i narežemo na tanke listiće. ; Dodamo ga na pirjani luk, solimo, paprimo i uz miješanje pržimo desetak minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U vruću vodu stavimo kuhati krumpir u ljusci.
  2. Na laganoj vatri na masti uz povremeno okretanje (ne, prečesto) pečemo krvavice.
  3. U posebnoj tavi pirjamo usitnjeni crveni luk.
  4. Kuhani krumpir ogulimo i narežemo na tanke listiće.
  5. Dodamo ga na pirjani luk, solimo, paprimo i uz miješanje pržimo desetak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 26
Rating: 4.54
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: