Kuhana janjetina s povrćem

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kuhana janjetina s povrćem
Saznajte kako pripremiti kuhanu janjetinu s povrćem u našem video receptu.

Ovo jelo puca od zdravlja, a i mi bismo kada bi se stalno hranili takvim jelima. Janjetina je poznata po bogatstvu proteina te niskom sadržaju masti i kolesterola. Kuhana sa lukom, celerom, mladim kupusom i porilukom, pri tom začinjena finim začinima, učinit će naš dan ljepšim i lakšim.

Kuhana janjetina s povrćem - Saznajte kako pripremiti kuhanu janjetinu s povrćem u našem video receptu. - janjetina, mrkva, luk, celer, rajčica, kupus, poriluk (mali), češnjak, klinčić (mljevenog), ružmarin, papar (u zrnu), peršin (list), sol, Janjeće meso stavimo u vruću slanu vodu uz dodatak lovorovog lista i papra u zrnu. ; Kada prokuha dodamo povrće narezano na krupnije komade. Kada je povrće kuhano kuhana je i janjetina. ; Meso odvojimo od kosti, povrće narežemo na sitnije komade, sve serviramo u duboki tanjur i prekrijemo s juhom, posipamo sa kosanim listom peršina i pokapamo s maslinovim uljem. ; Ukoliko su komadi mesa veći od 12 dag, prije dodavanja povrća, meso trebamo prokuhati lagano oko 20 minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Janjeće meso stavimo u vruću slanu vodu uz dodatak lovorovog lista i papra u zrnu.
  2. Kada prokuha dodamo povrće narezano na krupnije komade. Kada je povrće kuhano kuhana je i janjetina.
  3. Meso odvojimo od kosti, povrće narežemo na sitnije komade, sve serviramo u duboki tanjur i prekrijemo s juhom, posipamo sa kosanim listom peršina i pokapamo s maslinovim uljem.
  4. Ukoliko su komadi mesa veći od 12 dag, prije dodavanja povrća, meso trebamo prokuhati lagano oko 20 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: