Kuhana piletina s povrćem i širokim rezancima

  • 100 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kuhana piletina s povrćem i širokim rezancima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kuhanu piletinu s povrćem i širokim rezancima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Piletinu posolimo i stavimo ju u vrećicu za pečenje, a odmah zatim joj dodamo i narezanu mrkvu i celer.
  2. Sada u vrećicu dodamo i očišćeni, narezani luk, papar u zrnu i dva lovorova lista.
  3. Zatim vrećicu premijestimo u vatrostalnu posudu, kroz otvor ulijemo vodu, vrećicu zatvorimo i ovako pripremljene sastojke stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva.
  4. Nakon sat i pol vremena kuhanja u pećnici piletinu i ostale sastojke izvadimo, a u lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo domaće široke rezance i kuhamo po uputama na pakiranju.
  5. Sada, u tavu iznad vatre ulijemo ulje i ostavimo ga da se ugrije na temperaturu od poprilici 175 stupnjeva.
  6. Zatim iz vrećice izvadimo piletinu i povrće, slažemo ih na pladanj za posluživanje, sve zajedno prelijemo umakom od pečenja i poslužimo uz kuhane široke rezance.
  7. Za kraj, piletinu posipamo mljevenom crvenom paprikom i prelijemo vrelim uljem.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.93
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:100minuta

Najnovije zanimljivosti: