Lasagnette

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Lasagnette
Saznajte kako pripremiti lasagnette u našem video receptu.

Obožavate lazanje, ali nemate vremena za njihovu pripremu? Ili jednostavno nemate volje za kuhanjem umaka, izradom umaka bešamel, kuhanjem tjestenine... Onda je ovo idealan recept za vas. Lasagnette su izuzetno jednostavne za izradu, a gotove su za samo petnaestak minuta. A što je najvažnije, izvanredno su ukusne!

Lasagnette - Saznajte kako pripremiti lasagnette u našem video receptu. - tjestenina za lazanje (svježe), kuhana šunka (100 g kuhane šunke), parmezan (ribanog), umak pesto, umak bešamel, maslinovo ulje, sol, Listove svježe tjestenine oblikujemo po veličini vatrostalnih zdjelica, kuhanu šunku narežemo na rezance. ; Zatim, tijesto stavimo kuhati u vrelu i posoljenu vodu te kuhamo polovinu vremena od vremena po uputama na pakiranju i ocijedimo. ; U nauljene zdjelice slažemo tijesto u tri reda tako da svako premažemo bešamelom i pokapamo umakom pesto, kuhanom šunkom narezanom na rezance i parmezanom. ; Stavljamo peći, u zagrijanu pećnicu, na 200°C, po prilici 10 minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Listove svježe tjestenine oblikujemo po veličini vatrostalnih zdjelica, kuhanu šunku narežemo na rezance.
  2. Zatim, tijesto stavimo kuhati u vrelu i posoljenu vodu te kuhamo polovinu vremena od vremena po uputama na pakiranju i ocijedimo.
  3. U nauljene zdjelice slažemo tijesto u tri reda tako da svako premažemo bešamelom i pokapamo umakom pesto, kuhanom šunkom narezanom na rezance i parmezanom.
  4. Stavljamo peći, u zagrijanu pećnicu, na 200°C, po prilici 10 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.26
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: