Lazagnette sa šunkom i umakom pesto genovese

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Lazagnette sa šunkom i umakom pesto genovese
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu za lazenje 2-3 minute dok ne omekša, potom listove lazanja izvadimo na kuhinjsku krpu da se malo osuše.
  2. U vatrostalnu posudu pod dnu stavimo umak bešamel. Preko bešamela slažemo tjesteninu.
  3. Preko tjestenine dodamo još malo bešamel umaka, zatim dodamo kuhanu šunku, pokapamo s umakom pesto genovese u kojeg smo dodali još malo maslinovog ulja. Sve zajedno posipamo s naribanim parmezanom i prekrijemo još jednim slojem tjestenine za lazanje.
  4. Vrh premažemo bešamel umak, pokapamo umakom pesto genovese, posipamo naribanim parmezanom i stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 190°C , 30-tak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: