Lazanje s mljevenim mesom

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Lazanje s mljevenim mesom
U našem receptu saznajte kako pripremiti lazanje s mljevenim mesom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavu ulijemo maslinovo ulje i popržimo miješano mljeveno meso.
  2. Posolimo, popaprimo, a zatim dodamo sjeckanu mrkvu i sjeckani ljubičasti luk.
  3. Još malo pržimo, a potom dodamo češnjak, malo pasirane rajčice i sjeckani peršin.
  4. U vatrostalnu posudu ulijemo malo umaka bešamel, zatim složimo tjesteninu za lazanje, ulijemo malo pasirane rajčice, dodamo meso, prelijemo s još malo umaka bešamel i na kraju pospemo naribanim sirom.
  5. Cijeli postupak ponovimo još jednom, te na kraju složimo i posljednji sloj tjestenine za lazanje, umaka bešamel, naribane goude i narezane mozzarelle.
  6. Stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 200°C i pečemo 30-ak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: