Lešada od miješane bijele ribe

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Lešada od miješane bijele ribe
U našem video receptu saznajte kako pripremiti lešadu od miješane bijele ribe.

Kad stisnu ljetne vrućine kojima nam svakodnevno prijete, meteorolozi s malih ekrana, poželjet ćete nešto lagano, ukusno i zdravo. U tom trenutku nastupa naša lešada od miješane bijele ribe...

Lešada od miješane bijele ribe - U našem video receptu saznajte kako pripremiti lešadu od miješane bijele ribe. - bijela riba (miješane (pauk, škarpina, kokot, kanjac)), krumpir, bijelo vino, maslinovo ulje, sol, papar, Ribu očistimo, operemo i osušimo. ; Po dnu širokog lonca složimo red očišćenog i na ploške narezanog krumpira, posolimo ga, na njega složimo ribu, te i nju malo posolimo. ; Zatim u lonac dodamo pola žličice papra u zrnu, ulijemo bijelo vino, malo maslinovog ulja i toliko vode da prekrije sastojke. ; Lonac stavimo iznad vatre i kada zavri kuhamo na laganoj vatri, povremeno obirući pjenu, 15-20 minuta. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ribu očistimo, operemo i osušimo.
  2. Po dnu širokog lonca složimo red očišćenog i na ploške narezanog krumpira, posolimo ga, na njega složimo ribu, te i nju malo posolimo.
  3. Zatim u lonac dodamo pola žličice papra u zrnu, ulijemo bijelo vino, malo maslinovog ulja i toliko vode da prekrije sastojke.
  4. Lonac stavimo iznad vatre i kada zavri kuhamo na laganoj vatri, povremeno obirući pjenu, 15-20 minuta. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 23
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: