Lignje na lešo

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Lignje na lešo
Saznajte kako pripremiti lignje na lešo u našem video receptu.

Nevjerojatno jednostavan recept! Svi sastojci u isto vrijeme u lonac, kratko kuhanje i dugo, dugo uživanje.

Lignje na lešo - Saznajte kako pripremiti lignje na lešo u našem video receptu. - lignje (svježih), krumpir, mrkva, luk, češnjak, papar (crni, u zrnu), lovorov list, povrtni dodatak jelima, ekstra djevičansko maslinovo ulje, Prije svega povrće očistimo, mladi krumpir narežemo na četvrtine, a mrkvu na komade. ; U lonac stavimo cijele lignje, dodamo krumpir, mrkvu, luk, lovorov list, papar u zrnu, češnjak, povrtni dodatak jelima, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, poklopimo, upalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 15-20 minuta. ; Kuhane lignje stavimo na dasku, izvadimo im središnju kost, narežemo ih na kolutiće i premjestimo na tanjure. ; Potom dodamo kuhanu mrkvu i krumpir, posipamo sjeckanim peršinom, prelijemo s malo maslinovog ulja i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega povrće očistimo, mladi krumpir narežemo na četvrtine, a mrkvu na komade.
  2. U lonac stavimo cijele lignje, dodamo krumpir, mrkvu, luk, lovorov list, papar u zrnu, češnjak, povrtni dodatak jelima, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, poklopimo, upalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 15-20 minuta.
  3. Kuhane lignje stavimo na dasku, izvadimo im središnju kost, narežemo ih na kolutiće i premjestimo na tanjure.
  4. Potom dodamo kuhanu mrkvu i krumpir, posipamo sjeckanim peršinom, prelijemo s malo maslinovog ulja i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: