Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa

Ako želite iznenaditi svoje goste, ovi kanapei će biti prava poslastica. Posebno su prigodni za goste koji su nenajavljeno banuli na vaša vrata, jer se brzo pripremaju.

Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom
Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti lisnate kanapee s kozjim sirom i medom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Lisnato tijesto stavimo u protvan obložen papirom za pečenje i narežemo na male kvadratiće (ovisno o veličini kanapea koju želimo).
  2. Zatim lisnate kvadratiće premjestimo u frižider.
  3. Za to vrijeme kozji sir narežemo na sitne komadiće (po jedan komadić za svaki kvadratić lisnatog tijesta).
  4. Lisnato tijesto izvadimo iz frižidera i premažemo ga jajem koje smo prethodno umutili.
  5. Zatim na svaki kvadratić stavimo komadić kozjeg sira, začinimo timijanom i dodamo malo meda.
  6. Ovako pripremljene kanapee stavljamo u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva, na 10 minuta.
  7. Nakon proteklog vremena, kanapee izvadimo iz pećnice, ostavimo 5 minuta da se ohlade, još malo ih premažemo medom, a zatim poslužimo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: