Ljetna povrtna tava

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Ljetna povrtna tava
U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljetnu povrtnu tavu.

U prehrani nikako ne smijemo zanemariti povrće, a ova će se ljetna tava pobrinuti da se to i ne dogodi. Rajčice, tikvice i vrganji opskrbit će Vas potrebnom energijom, nutrijentima i zdravljem i bit ćete spremni za nove radne pobjede!

Ljetna povrtna tava - U našem video receptu saznajte kako pripremiti ljetnu povrtnu tavu. - vrganji, tikvice, mini rajčica, češnjak, bosiljak, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Prije svega očistimo povrće. Tikvice narežemo na kolutove, rajčice na četvrtine, a gljive na ploške. ; U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo vrganje i kratko ih pržimo. ; Zatim dodamo tikvice i sve zajedno na laganoj vatri pržimo dok i one malo ne omekšaju. ; Potom dodamo rajčicu, sjeckani češnjak i bosiljak, sve zajedno malo posolimo, popaprimo i pržimo 2-3 minute. ; Gotovo povrće prelijemo s malo maslinovog ulja i možemo poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega očistimo povrće. Tikvice narežemo na kolutove, rajčice na četvrtine, a gljive na ploške.
  2. U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo vrganje i kratko ih pržimo.
  3. Zatim dodamo tikvice i sve zajedno na laganoj vatri pržimo dok i one malo ne omekšaju.
  4. Potom dodamo rajčicu, sjeckani češnjak i bosiljak, sve zajedno malo posolimo, popaprimo i pržimo 2-3 minute.
  5. Gotovo povrće prelijemo s malo maslinovog ulja i možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Rating: 3.71
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: