Mađarica

  • 60 min
  • 10-12 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko

Mađarica je jedan od onih kolača kojeg baš svi vole, a idealna je za posluživanje u svim prilikama…

Mađarica
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.56
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti Mađaricu.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Umijesite tijesto od brašna pomiješano s praškom za pecivo, šećerom, jajima, masti i vrhnjem.
  2. Tijesto podijelite na pet dijelova, razvaljajte kore i pecite na obrnutoj strani lima za pečenje.
  3. Za kremu razmutite šećer, brašno i kakao u malo mlijeka i kuhajte u ostatku mlijeka dok se smjesa ne zgusne.
  4. Smjesu ostavite da se ohladi, a u to vrijeme razradite margarin sa šećerom u prahu.
  5. Razrađeni margarin dodajte u ohlađenu smjesu.
  6. Kremom premažite kore i na vrh stavite čokoladnu glazuru.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.56
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: