Marinirana svinjska rebrica

  • 120 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Marinirana svinjska rebrica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti marinirana svinjska rebrica.

Marinirana svinjska rebrica, odnosno "spareribs", pripremaju se na različite načine u gotovo svim kuhinjama svijeta. Izvanredno slasna i ukusna, pa vam od srca preporučamo da se ne mučite sa nožem i viljuškom: primite ih u ruku, po želji umočite u malo "Barbecue" (roštilj) umaka i udri brigu na veselje!

Marinirana svinjska rebrica - U našem video receptu saznajte kako pripremiti marinirana svinjska rebrica. - carsko meso (rebrica), med (bistrog), sok od ananasa, senf (dijon), tabasco, sol, ulje, U zdjelicu stavimo med, ulijemo sok od ananasa, 100 ml ulja, dijon senf i tabasco po želji. ; Od carskog mesa, nožem razdvojimo rebrica, presječemo ih napola i posolimo. ; Zatim rebrica stavimo u lim za pečenje, malo posolimo, premažemo pripremljenom glazurom i ostavimo da se mariniraju, po prilici jedan sat. ; Marinirana svinjska rebrica, stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na 220°C, 40-ak minuta. Tijekom pečenja rebrica okrećemo kako bi se jednoliko ispekla.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelicu stavimo med, ulijemo sok od ananasa, 100 ml ulja, dijon senf i tabasco po želji.
  2. Od carskog mesa, nožem razdvojimo rebrica, presječemo ih napola i posolimo.
  3. Zatim rebrica stavimo u lim za pečenje, malo posolimo, premažemo pripremljenom glazurom i ostavimo da se mariniraju, po prilici jedan sat.
  4. Marinirana svinjska rebrica, stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na 220°C, 40-ak minuta. Tijekom pečenja rebrica okrećemo kako bi se jednoliko ispekla.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: