Mediteranski umak od slanih inćuna

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Mediteranski umak od slanih inćuna
U našem video receptu saznajte kako pripremiti mediteranski umak od slanih inćuna.

Ako Vam povrće na tanjuru djeluje dosadno, ovaj bi Vas recept mogao obradovati. Naime, umak od slanih inćuna izvanredno se slaže s najrazličitijim vrstama povrća kao što su primjerice cvjetača, celer i paprike. Zašto si ne biste njime začinili dan?

Mediteranski umak od slanih inćuna - U našem video receptu saznajte kako pripremiti mediteranski umak od slanih inćuna. - slani inćuni, maslac, češnjak, ružmarin, ekstra djevičansko maslinovo ulje, papar, U sjekač stavimo filete slanih inćuna, ulijemo maslinovo ulje, dodamo češnjak, nekoliko listića ružmarina, malo popaprimo i sve zajedno dobro izradimo. ; U tavi ugrijemo maslac, na njega dodamo smjesu od inćuna, te sve zajedno na laganoj vatri miješamo dok ne dobijemo jednoličan umak.; Gotov umak poslužimo uz svježe narezano povrće, poput cvjetova cvjetače, svježe paprike, celerove stabljike, celera, mrkve i sl.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U sjekač stavimo filete slanih inćuna, ulijemo maslinovo ulje, dodamo češnjak, nekoliko listića ružmarina, malo popaprimo i sve zajedno dobro izradimo.
  2. U tavi ugrijemo maslac, na njega dodamo smjesu od inćuna, te sve zajedno na laganoj vatri miješamo dok ne dobijemo jednoličan umak.
  3. Gotov umak poslužimo uz svježe narezano povrće, poput cvjetova cvjetače, svježe paprike, celerove stabljike, celera, mrkve i sl.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 21
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: