Meksički doručak

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Meksički doručak
Saznajte kako pripremiti meksički doručak u našem video receptu.

Tortilja je naziv za beskvasni kukuruzni kruh (iako se nekad izrađuju i od pšeničnog brašna), razvaljan u oblik palačinke i zatim pečen na vrućoj tavi, a u ovom slučaju nadjeven kajganom i još ponečim.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sir gaudu krupno naribamo, mladi luk narežemo na kolutiće, a jaja razbijemo u zdjelu.
  2. U ugrijanu tavu stavimo maslac i pričekamo da se rastopi.
  3. Zatim dodamo jaja, posolimo ih i miješajući pečemo poput kajgane.
  4. Tortilje premažemo kiselim vrhnjem, nadjenemo ih kajganom, posipamo kolutićima mladog luka, ocijeđenim grahom i naribanim sirom, savijemo ih i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.95
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: