Mesna juha s tjesteninom i krumpirom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Mesna juha s tjesteninom i krumpirom
Saznajte kako pripremiti mesnu juhu s tjesteninom i krumpirom u našem video receptu.

Ovu ukusnu, ali donekle drugačiju juhu isprobajte kad ste se zasitili svih onih juha koje obično kuhate svojim ukućanima. Suha dimljena slanina dat će joj puni okus, a svježi peršin ugodan miris.

Mesna juha s tjesteninom i krumpirom - Saznajte kako pripremiti mesnu juhu s tjesteninom i krumpirom u našem video receptu. - tjestenina (makaroni), krumpir, slanina (suhe), maslac, luk, peršin (kosanog), goveđa juha iz kocke, sol i papar, Kockice luka i slanine sitno popržimo na maslacu dok ne postanu zlatno žute. ; Takvu mješavinu prelijemo jušnim temeljcem (juha od mesne kocke), začinimo solju i paprom i pustimo da zavrije. ; Oprani i oguljeni krumpir ribežom naribamo na vrlo tanke gotovo prozirne kolutiće te i njega dodamo u juhu. Pustimo da prokuha još 10 minuta. ; Sada u juhu dodamo roščiće od tijesta, promiješamo i kuhamo dok ne postanu „al dente“ (otprilike 8 minuta). ; Serviramo u zdjelicama ili na tanjuru i posipamo sitno kosanim svježim peršinom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kockice luka i slanine sitno popržimo na maslacu dok ne postanu zlatno žute.
  2. Takvu mješavinu prelijemo jušnim temeljcem (juha od mesne kocke), začinimo solju i paprom i pustimo da zavrije.
  3. Oprani i oguljeni krumpir ribežom naribamo na vrlo tanke gotovo prozirne kolutiće te i njega dodamo u juhu. Pustimo da prokuha još 10 minuta.
  4. Sada u juhu dodamo roščiće od tijesta, promiješamo i kuhamo dok ne postanu „al dente“ (otprilike 8 minuta).
  5. Serviramo u zdjelicama ili na tanjuru i posipamo sitno kosanim svježim peršinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Rating: 4.82
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: