Minestrone s rižom

  • 40 min
  • 8 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Minestrone s rižom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti minestrone s rižom.

Minestrone je talijanski naziv za gustu juhu od nekoliko vrsta povrća s ukuhanom tjesteninom ili rižom, a način pripreme možete pogledati u priloženom videu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pancetu narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a sir ribanac naribamo.
  2. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice pancete, grančicu ružmarina i rižu te pržimo na srednje jakoj vatri dok luk malo ne omekša, a riža ne upije dio masnoće.
  3. Nakon tri, četiri minute prženja ulijemo goveđu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo, po prilici, pet minuta.
  4. Zatim izvadimo ružmarin, dodamo mješano povrće za juhu, promiješamo i kuhamo još 15-ak minuta.
  5. Gotovu juhu posipamo sjeckanim peršinom, promiješamo, stavimo je u tanjure, posipamo naribanim sirom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: