Mirisni boškarin

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Mirisni boškarin
Saznajte kako pripremiti mirisnog boškarina u našem video receptu.

Može li bolje – govedina fina poput boškarina pa k tome još i mirisna! Ovo će se delikatesno meso prekrasno slagati s rukolom, parmezanom i fužima pa zato ne oklijevajte probati recept koji Vam danas nudimo.

Mirisni boškarin - Saznajte kako pripremiti mirisnog boškarina u našem video receptu. - boškarin ((od ruže)), tjestenina (istarske (fuži)), maslac, rukola, parmezan ((narezanog na listiće)), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Ružu boškarina očistimo od kožica i žilica, pa narežemo na tanke listiće. ; Fuže stavimo u vrelu posoljenu vodu i kuhamo po uputama na pakiranju. ; U velikoj tavi ugrijemo maslac i maslinovo ulje, dodamo narezano meso, začinimo solju i paprom, te ga pržimo povremeno okrećući. ; Kada je počela isparavati tekućina što ju je meso ispustilo, dodamo kuhane fuže, rukolu, posipamo listićima parmezana i sve zajedno nježno izmiješamo. ; Zatim sve zajedno premjestimo u prikladnu zdjelu u kojoj ćemo poslužiti jelo, još malo posipamo listićima parmezana i pokapamo maslinovim uljem.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ružu boškarina očistimo od kožica i žilica, pa narežemo na tanke listiće.
  2. Fuže stavimo u vrelu posoljenu vodu i kuhamo po uputama na pakiranju.
  3. U velikoj tavi ugrijemo maslac i maslinovo ulje, dodamo narezano meso, začinimo solju i paprom, te ga pržimo povremeno okrećući.
  4. Kada je počela isparavati tekućina što ju je meso ispustilo, dodamo kuhane fuže, rukolu, posipamo listićima parmezana i sve zajedno nježno izmiješamo.
  5. Zatim sve zajedno premjestimo u prikladnu zdjelu u kojoj ćemo poslužiti jelo, još malo posipamo listićima parmezana i pokapamo maslinovim uljem.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: