Mousse au chocolat (Čokoladni mousse)

  • 20 min
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Mousse au chocolat (Čokoladni mousse)
U našem receptu saznajte kako pripremiti Mousse au chocolat (čokoladni mousse).
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Količinu sastojaka odredite prema veličini posudica za serviranje, odnosno prema broju osoba.
  2. Otopite čokoladu i maslac te dobro promiješajte.
  3. Dodajte agavin sirup, a zatim istucite slatko vrhnje i lagano ga umiješajte s čokoladom.
  4. Po želji možete dodati i malo limunove ili narančine korice.
  5. Servirajte u malim čašicama i ukrasite tučenim vrhnjem. Po želji dodajte i malo šumskog voća.
  6. Dobro ohladite prije serviranja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 57
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: